- اگر مشکل تعادلی یا بیماری خاصی دارید قبل از استفاده از تردمیل حتما با پزشکتان مشورت کنید.
- حتما قبل از شروع به راه رفتن بند ایمنی تردمیل را ببندید تا در صورت تلو تلو خوردن و از دست رفتن تعادل تردمیل متوقف شود.
- تردمیل را با سرعت کم شروع کنید و بعد از سه تا پنج دقیقه گرم کردن سرعت را به آرامی افزایش دهید. حواستان باشد اشتباهی با سرعت نفر قبلی شروع نکنید!
- دسته های تردمیل را هنگام راه رفتن نگیرید چون در این وضعیت نمی توانید پوسچر طبیعی داشته باشید و دستهایتان را هنگام راه رفتن حرکت دهید. اگر برایتان سختست بهتر است چند جلسه با سرعت کم و بدون گرفتن دسته های تردمیل بدنتان را آماده کنید.
- پوزیشن صحیح روی تردمیل به این صورتست که صاف بیاستید و رو به رو را نگاه کنید (یعنی شکم داخل، قفسه سینه جلو و شانه ها عقب) و سرتان رو به پایین خم و یا شانه ها به سمت جلو متمایل نشود. خودتان را در آینه نگاه کنید و مدام به خودتان یاد آوری کنید که صاف بیاستید و قدم بردارید.
- قدم های خیلی بلند برندارید. اول پایتان را با پاشنه به زمین بیاورید و بعد روی انگشتان بروید و پا را بلند کنید برای اینکار باید کفش انعطاف پذیری داشته باشید و اگر کفشتان سفت باشد نمی توانید نرم قدم بردارید.
- آرنج هایتان را خم کنید و دستهایتان را نزدیک بدن نگه دارید، سرعت دست و پاهایتان را هماهنگ کنید.
- با سرعت کم شروع کنید و چند دقیقه ای بدنتان را گرم کنید و بعد به سرعت دلخواه برسانید و قبل از اتمام چند دقیقه سرعتتان را کم کنید تا ضربان قلب و دمای بدنتان کم بشود. اگر در سرعت بالا نمی توانید پوسچر صحیح را حفظ کنید بهترست به جای سریع راه رفتن بدوید.
- قابلیت های تردمیلتان را بشناسید (ضربان و کالری شمار، افزایش شیب، برنامه های تمرینی پیش آماده)
- اگر مدتی طولانی از تردمیل استفاده میکنید و بدنتان عادت کرده باید برای بدنتان چالش ایجاد کنید یعنی زمان، سرعت یا فرکانس استفاده از تردمیل را افرایش دهید.
همچنین بخوانید:
بهترین تردمیل برای افراد مبتلا به زانودرد
۵
از ۵
۱۳ مشارکت کننده