تاثیر کفی طبی در کاهش کمر درد
کفی طبی یا اورتوز کفش، گاهی اوقات برای درمان کمردرد در افرادی که دارای نوعی اختلال عملکرد در پا و مفصل مچ پا هستند، استفاده می شود. از لحاظ تئوری، هر مشکلی در پا یا مچ پا که منجر به پوسچر یا راه رفتن نامناسب فرد شود، میتواند منجر به کمردرد و همچنین درد احتمالی در سایر مفاصل تحملکننده وزن مانند لگن، زانو و مچ پا شود.
نمونه هایی از مشکلات رایج پا که می تواند منجر به پوسچر و/یا الگوی راه رفتن نامناسب شود عبارتند از:
- التهاب کف پا که می تواند منجر به درد مزمن پاشنه پا و/یا درد قوس کف پا شود.
- درد یا بی حسی در پا (مانند نوروما و سندرم تونل تارسال)
- بونیون و بونیونت (به ترتیب انگشت شست پا در مقابل انگشت کوچک)
- پرونیشن بیش از حد پا (غلتیدن به داخل) یا سوپینیشن زیاد پا(غلتیدن به خارج)
به طور کلی، اگر کفی کفش بتواند به بیمار کمک کند تا وضعیت و راه رفتن سالمی داشته باشد، این اصلاح میتواند به بافتهای نرم کمر فرصت ترمیم دهد و درد کاهش یابد.
بسیاری از افراد می توانند یک یا چند مورد از این مشکلات مکانیکی پا را بدون هیچ گونه دردی داشته باشند. با این حال، هنگامی که کمردرد در بیمار مبتلا به اختلال عملکرد در پا یا مچ پا وجود دارد، ممکن است با درمان این اختلال، کمردرد کاهش یابد.
کفی های طبی انتخاب معقولی برای درمان کمردرد در افراد با اختلال عملکرد پا و مچ پا به شمار می آیند زیرا علاوه بر کم هزینه بودن، عوارض جانبی کمی دارند. شایعترین عارضه کفی طبی احساس ناراحتی و درد است که به مرور زمان با عادت کردن بیماران به کفی طبی از بین می رود.
استفاده از کفی طبی پا آسان است و بیماران به سادگی کفی طبی را در کفش قرار می دهند و به کارهای روزمره خود می پردازند. کفی طبی پا یک درمان ایمن و غیرتهاجمی است که به تسکین درد تعداد قابل توجهی از بیماران مبتلا به کمردرد کمک می کند و ممکن است به تنهایی یا همراه با سایر درمان های غیر جراحی برای کمردرد استفاده شود.
همچنین بخوانید:
کفش مخصوص کف پای صاف
شما میتوانید جهت مشاوره با دکتر ارغوان مختاریان متخصص طب فیزیکی و توانبخشی با شماره 09134338830 تماس حاصل فرمایید.